Соопштенија за студенти

АНКЕТА за студентите по ECTS

Attachment Size
Водич за анкета 47.75 KB
Анкета за ECTS

Избор на теми за дипломски работи за академски студии

Pages

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.ukim.edu.mk

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top