Ажурирање на е-маил адреси

ИЗВЕСТУВАЊЕ

СТУДЕНТИТЕ ЗАПИШАНИ НА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ СЕ ДОЛЖНИ ДА СЕ НАЈАВАТ ВО СВОЕТО ЕЛЕКТРОНСКО ДОСИЕ ВО IKNOW СИСТЕМОТ И ДА ГИ АЖУРИРААТ СВОИТЕ Е-МАИЛ АДРЕСИ

Скопје, 01.11.2017

Соопштенија за студенти

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Карпош II бб
1000 Скопје, Република Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.ukim.edu.mk

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top